Last news in Fakti

27 Юли, 2023 10:30 13 101 4

Човек на Путин даде изявление по голям проблем

  • умар кремльов-
  • владимир путин-
  • спорт-
  • олимпийски игри

Кремльов е президент на Международната боксова асоциация (IBA), която наскоро беше лишена от олимпийски статус

Човек на Путин даде изявление по голям проблем - 1

Руснакът Умар Кремльов, който наскоро беше назначен от Владимир Путин за отговорник по намирането на спонсори за алтернативните на Олимпиадата Игри на дружбата през 2024 г., даде изявление по голям проблем.

Кремльов е президент на Международната боксова асоциация (IBA), която наскоро беше лишена от олимпийски статус. Това е проблем за българския спорт, тъй като Българската федерация по бокс е член на IBA.

Международната боксова асоциация в момента е напускана от все повече членове, които се местят в създадената наскоро алтернативна организация World Boxing.

„Радвам се, че боксът остана в олимпийската програма за Париж 2024 и Лос Анджелис 2028. Освен това със сигурен, че IBA ще си върне доверието на международните партньори и ще остане лицето на световния бокс. Нашата организация ще продължи да работи и да промотира бокса на световно ниво, за да сме сигурни, че политиката няма да бъде смесена със спорта“, заяви Кремльов.

Все още не е ясно кой ще поеме организацията на боксовия турнир на олимпийските игри в Париж. Все повече се говори, че това ще бъде World Boxing, която има подкрепата на САЩ и Великобритания. Има вариант МОК да се заеме със задачата, както беше по време на Токио 2020.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вън на рашибоZука от България !

    25 15 Отговор
    Е къде е проблема ? Изхвърлят блатните същества от всички организации на света. Все пак те са създадени за хора, не за Zверове и примати.
  • 2 прокажена росия

    22 21 Отговор
    Руски, вън от живота на нормалните!

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Да ли?

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "прокажена росия":

    Така пишеш защото не си имал взимане даване с украинци,да не мислиш че като ги подкрепяш ще те заобичат!
    Ти чувал ли си украинец да говори украински?защото аз съм чувал украинци да говорят на половина полски и на половина руски!