Last news in Fakti

28 Юли, 2023 14:00 1 891 0

Наказание за Макс Верстапен преди старта на уикенда в Белгия

  • макс верстапен-
  • формула 1-
  • спорт-
  • гранд при на белгия

Съдейки по скоростта на Верстапен от началото на годината това наказание от пет места надали ще се отрази много негативно на неговите шансове за победа в неделя

Наказание за Макс Верстапен преди старта на уикенда в Белгия - 1


Макс Верстапен ще бъде преместен с пет места назад на стартовата решетка за неделната Гран При на Белгия, тъй като ще използва своята пета скоростна кутия за сезона по време на уикенда на „Спа“. Наказанието на световния шампион ще важи само за неделния старт, но не и за утрешния спринт.

Съдейки по скоростта на Верстапен от началото на годината това наказание от пет места надали ще се отрази много негативно на неговите шансове за победа в неделя. През миналата година той триумфира на „Спа“, въпреки че стартира едва 13-ти след наказание за използване на допълнителни компоненти в задвижващата си система.

Тогава обаче състезанието беше на сухо, докато прогнозите се в неделя, а и в хода на целия състезателен уикенд за Гран При на Белгия над пистата да вали, при това обилно.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА