Last news in Fakti

30 Юли, 2023 12:20 1 759 0

Двама защитници на Левски подписват нови договори с клуба

  • левски-
  • защитник-
  • договор

Трансферът на Сундберг в Лудогорец е накарал Келиан ван дер Каап да размисли

Двама защитници на Левски подписват нови договори с клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Трансферът на Ноа Сонко Сундберг в Лудогорец е накарал защитникът на Левски Келиан ван дер Каап да размисли и да приеме предложението на "сините" за нов договор, пише "Мач Телеграф". Сега нидерландецът ще има по-големи възможности да се превърне в титуляр. Иначе Ван дер Каап беше четвърти избор след Сонко, Хосе Кордоба и Кристиан Димитров.

Келиан не подведе Николай Костов, който реши да използва система с трима централни защитници в мача с Шкупи в Скопие. Нидерландецът се представи на ниво, за разлика от Хосе Кордоба, например.

Твърди се, че при Цунами този въпрос не е стоял на дневен ред. Бразилецът нямал планове скоро да напуска България и "Герена". Изборът му за втори капитан също затвърдил решението му да остане. Очаква се съвсем скоро левият бек да подпише новия си договор с Левски.

След защитата идва ред и на разговорите с играчите на останалите постове, които могат да си тръгнат като свободни агенти през следващото лято.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА