Last news in Fakti

31 Юли, 2023 06:30 982 1

Ники Костов: Искаме да покажем на македонците добро възпитание

  • левски-
  • николай костов-
  • локомотив софия-
  • футбол

Не само моето, а на целия клуб е решението да не отменяме мачовете си. Не сбъркахме с това, че не отложихме мача си

Ники Костов: Искаме да покажем на македонците добро възпитание - 1

Треньорът на Левски – Николай Костов, говори след разгромния успех с 6:0 над Локомотив София. Костов похвали своите футболисти след големия триумф на „Герена“ и говори нашироко за тактическия замисъл при „сините“.

„Най-много ми хареса атмосферата на стадиона, тъй като нашата публика ни подкрепя през цялото време, за което безкрайно им благодаря. Създаде се добра атмосфера. За играта ни – мисля, че в самото начало започнахме сериозно да пресираме съперника. Принудихме ги да играят с дълги подавания, а това нас ни устройва. Оставахме дълго в половината на противника. Започнахме да контролираме изцяло играта и с това поздравявам нашите футболисти, тъй като това е нашата цел – да сме агресивни, когато пресираме при изнасяне на топката. Днес ни се получи“, започна Костов.

„Така сме структурирани по полето, че всички наши полузащитници могат да влизат от втора позиция. Това е неудобно за съперника. Поздравявам ги, че реализирахме възможностите си. Имаме добър вратар и защитници. Радостно е, че това доверие се предава по всички линии“, продължи треньорът на Левски.

„Димитров и Рикардиньо са с проблеми, но те не са големи, за да се тревожим. Амбицирани сме да се представим добре и срещу Шкупи. Победихме първия мач, макар да имахме трудности. Футболът там беше различен сравнение с днес. Искаме да покажем на македонците, че няма да провокираме, а добро възпитание. Не само моето, а на целия клуб е решението да не отменяме мачовете си. Не сбъркахме с това, че не отложихме мача си. Може в последствие да отложим някои от игрите, които предстоят“.

„Самият резултат беше такъв, че предразполага да направя смени, с които повече футболисти да вземат участие“, завърши Николай Костов.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    8 0 Отговор
    Браво на Ники Костов за отбора който сработва и започна да дава резултат.