Last news in Fakti

1 Ноември, 2013 14:55 1 142 0

Роналдо обмисля бойкот на "Златната топка"

  • роналдо-
  • златната топка-
  • бойкот-
  • блатер

Португалецът е много засегнат от думите на Блатер

Роналдо обмисля бойкот на "Златната топка" - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Кристиано Роналдо сериозно обмисля да бойкотира събитията на ФИФА, пишат испанските медии. Звездата на Реал (Мадрид) е доста засегнат от думите на президента на организацията Сеп Блатер,  който го сравни с командир.

Много е вероятно Роналдо да не присъства на церемонията по връчването на „Златната топка” , която ще се проведе на 13 януари в Цюрих. Все още не е ясно дали португалецът ще е сред тримата финалисти, но тази опция е доста вероятна.

От Реал (Мадрид) са готови да подкрепят решението на футболиста, както го подкрепиха и веднага след изказването на Блатер. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА