Last news in Fakti

6 Август, 2023 15:00 1 600 0

Неймар е най-евтиният играч в историята на ПСЖ

  • неймар-
  • футбол-
  • псж

Всичко, което той даде на ПСЖ, е безценно

Неймар е най-евтиният играч в историята на ПСЖ - 1

Бразилският агент - Андре Кюри, говори за важността на преминаването на нападателя на ПСЖ - Неймар, в парижкия клуб.

„Всичко, което той даде на ПСЖ, е безценно. Той е най-евтиният играч в историята на клуба, защото това, което е дал на състава по отношение на маркетинга, е невероятно. Ако отидете някъде по света, със сигурност ще има човек с фланелка на ПСЖ, а те дори не знаеха какъв е клубът преди. В резултат на това пристигнаха Меси, Мбапе, Ди Мария и останалите. Ако изключим Неймар и Мбапе, едва ли ще намерим успешни сделки за сто милиона или повече“.

Неймар премина в ПСЖ от Барселона през 2017 г. за 222 милиона евро. Оттогава 31-годишният бразилец има 173 мача за парижани, в които е отбелязал 118 гола и е направил 77 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА