Last news in Fakti

3 Ноември, 2013 18:03 1 197 0

Шеф на ЦСКА: Има поръчка да ни ликвидират!

  • цска-
  • черно море-
  • иво котев-
  • тодор янчев-
  • ликвидират

Тодор Янчев се закани на Лудогорец

Шеф на ЦСКА: Има поръчка да ни ликвидират! - 1
Снимка: БГНЕС

„Нека всички хора в България разберат, че има поръчка да се ликвидира ЦСКА”, заяви след мача с Черно море членът на Управителния съвет на „армейците” Иво Котев. Варненци победиха с 2:1, но главният съдия Станислав Тодоров помрачи успеха с някои скандални решения.

„Едни хора в жълто и хора зад тях днес се опитаха да убият футбола. Ще им кажа обаче, че няма да убият ЦСКА! Отмениха ни чист гол, отсъдиха дузпа, която само съдията видя. Ние знаехме какво ни чака преди мача, не упрекваме Черно море – те играха за собствената си чест и ги поздравявам. Пределно ни е ясно, че от друго място идва всичко. Нека им тежи на съвестта на тези, които са го поръчали. Има поръчка да се ликвидира ЦСКА! От момента, в който бихме Левски, се започнаха удари срещу нас от институции, от кой ли не. С имена не мога да говоря, защото няма как да го докажем, ние го изпитваме на гърба си”, заяви след мача Котев в ефира на Нюз7.

Треньорът на Черно море пък Георги Иванов – Гонзо заяви, че според него арбитрите са се справили добре.

„Аз мисля, че арбитрите се справиха добре. Имайки предвид единоборствата и битката за терен по време на целия мач, мисля, че се справиха. Нормално е да има неща, за които и ние да сме недоволни, но в крайна сметка съдията решава, не сме ние хората, които отсъждат”.

Новата покупка на ЦСКА Мартин Петров отказа да коментира съдийството.

„Моряците” получиха спорна дузпа през първото полувреме, а през втората част гол на „армейците” бе отменен заради несъществуваща засада. В края на двубоя реферът изгони Стойчо Младенов за реплики.

Един от любимците на Сектор „Г” Тодор Янчев заяви след загубата, че тимът му е бил „обезкостен”.

„Реферите ни обезкостиха. Получава се тенденция в последните ни мачове – и срещу Черно море, и срещу Берое, и срещу Локомотив (Пловдив). Видяха, че ЦСКА стана страшилище и се опитват с всякакви действия да смачкат клуба отново. Нека Лудогорец се страхува! Ще умрем на терена, но ще ги смачкаме”, заяви Янчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА