Last news in Fakti

12 Август, 2023 19:09 1 521 1

Мартин Петров със специално обръщение към феновете (ВИДЕО)

  • мартин петров-
  • стилян петров-
  • мач-
  • надеждата

Приканва ги да подкрепят благотворителния мач на Фондация "Стилиян Петров"

Мартин Петров със специално обръщение към феновете (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Мартин Петров призова родните фенове да подкрепят благотворителния "Мач на Надеждата", организиран от Фондация "Стилиян Петров". Шампионът на Швейцария със Сервет (Женева) и бивш футболист на Волфсбург, Атлетико (Мадрид), Манчестър Сити и Болтън ще подсили редиците на българския отбор за шоуспектакъла на 6 септември. Любимецът на Сектор "Г" е само една от многото звезди, които ще вземат участие в инициативата на рекордьора по мачове с националната фланелка, предава БТА.

"Очаквам ви на 6 септември на Националния стадион, за да направим заедно едно шоу, да уважим Стан и да помогнем на хората, нуждаещи се от нас в борбата им с болестта. Нека заедно направим незабравима вечерта и да си прекараме прекрасно", призова Петров в специално видеообръщение.

Редом до Стилиян и Мартин в благотворителния „Мач на Надеждата“ ще бъдат множество звезди като Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Красимир Балъков, Рой Кийн, Хенрик Ларсон, Неманя Видич, Юри Джоркаеф, Гарет Бари, Гайска Мендиета, Луис Гарсия, Гари Кейхил, Джо Коул, Шей Гивън, Ашли Йънг, Патрик Бергер и още куп други любимци на милиони фенове по света.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стефан Лъв

    3 0 Отговор
    Дано да се напълни до край стадиона и да се получи интересен двубой.