Last news in Fakti

5 Ноември, 2013 11:30 668 0

Херо иска 500 000 лв. за нови играчи

  • херо-
  • черноморец-
  • 500 000 лв.
Херо иска 500 000 лв. за нови играчи - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Черноморец (Бургас) Димитър Димитров - Херо е поискал от ръководството на клуба допълнителни пари за зимна селекция, пише "Меридиан мач".

Той е поставил условия да му бъдат осигурени поне 500 000 лева, за да може да селектира по-качествени футболисти с цел да вдигне нивото на тима. Вижда се, че Черноморец куца сериозно през тази есен и са необходими поне трима солидни играчи, които да повишат класата на отбора. В противен случай има доста сериозна вероятност от изпадане.

Димитров вече е набелязал няколко футболисти от чужбина, които могат да бъдат привлечени в Черноморец. Става въпрос за играчи от Франция и Португалия, които са със статут на свободни агенти. Те обаче имат определени финансови изисквания, за да сключат договори с бургаския клуб. Става въпрос за определени месечни възнаграждения и траншовете по договорите.

За няколко месеца отборът се раздели с четирима от чужденците, които бяха привлечени през тази година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА