Last news in Fakti

9 Ноември, 2013 18:00 688 0

Херо: Няма да позволя Черноморец да изпадне

  • херо-
  • димитров-
  • черноморец-
  • изпадане-
  • локомотив софия

Специалистът уверен във възможностите на своите футболисти

Херо: Няма да позволя Черноморец да изпадне - 1
Снимка: БГНЕС
Наставникът на Чер­номорец Димитър Димитров заяви, че "акулите" имат сили да вземат нещо от Локомотив София, въпреки трудностите, които изпитват бургазлии. Специалистът обеща, че няма да остави тимът да изпадне.

"Големият ни проблем е, че ня­маме достатъчно футболи­сти. Не разполагаме с кадри, за да запълним дори групата. Но така ще е до Нова година, след това ще се опитаме да проме­ним нещата", каза Херо пред "Тема спорт".

"Не мога обаче да имам претенции към играта, защото в мачовете досега стояхме много добре на тере­на. Редица индивидуални и де­тински грешки обаче ни лиши­ха от поне още седем-осем точки, ако не и повече."

"Надя­вам се, че този лош късмет ще спре и ще започнем да печелим повече. Реално не смятам, че Локомотив София ни превъз­хожда с нещо като отбор. Единственото, което мога да изтъкна като плюс, е, че имат по-опитни играчи, което оказ­ва влияние в такива мачове. Надявам се най-накрая да по­стигнем успех, защото е мно­го тежко. Целта ни до Нова година ще е да не изостанем много от спасителната зона. Аз не мога да изляза и да си измия ръцете с младите, защо­то знам какво им е и на тях."

"Но съм убеден, че с работа ще успеем да излезем от това по­ложение. Ще се борим докрай. Няма да оставя Черноморец да изпадне. Винаги съм се бо­рил за челото и сега ще напра­вя всичко възможно да тръг­нем нагоре Зависим съм много от наличните момчета, но през зимата се надявам да по­пълним пропуските си. Този мач няма общо с онзи на "Лазур" преди два сезона, когато ни спряха за Европа."

"Сега форматът на А група е различен и изпадат четири отбора. Гледах много мачове на Локомотив София и знам какво да очаквам от тях. Ня­ма с какво толкова да ме изненадат. Това, което ме при­теснява, е как ще играем ние и дали сме си научили урока от тези грешки. Мисля, че можем да измъкнем нещо, но ще е много трудно", завърши Херо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА