Last news in Fakti

30 Август, 2023 12:37 2 483 3

Хубчев се бори с коварна болест, Стилиян Петров призова за подкрепа към легендата

  • футбол

Лоша новина във футбола

Хубчев се бори с коварна болест, Стилиян Петров призова за подкрепа към легендата - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров говори преди "Мача на надеждата", който организира с благотворителна цел.

Той разкри, че бившият селекционер на България, който като футболист бе част от отбора в САЩ 94' - Петър Хубчев, няма да вземе участие в мача както беше обявено, тъй като се бори с коварната болест.


"Един треньор, който се бори със същата болест, един от големите №5 в българския футбол.

Призовавам в следващия кръг в първенството във всички мачове да бъде оказана подкрепа за Петър Хубчев.

Хубчев се нуждае от тази подкрепа, той идваше при мен в болницата. Позитивност и вяра дават шанс да преминеш през всички тези препятствия", каза бившият халф, предава "Гонг".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    7 3 Отговор
    Животът е учка. Когато Левски беше на минути от фалит, Хубчев го осъди за милиони и се изплю в лицето на феновете, от които беше обичан, за които беше легенда. Тези същите които от хляба си даваха за Левски да го бъде, защо Хубчев щеше да го погуби, и сега дойде времето в което се моли за подкрепа и помощ, да естествено, че всеки му желае да се излекува, но няма никакво право да се иска подкрепа или помощ от същите тези, които тогава даваха от парите за лекарствата и хляба си за Левски. Нека пребори болестта и всичко да мине му желаем естествено. Преди години Херо, когато изпадна в подобна ситуация, левскарите го подкрепяха морално, и най вече финансово, за да може да си плати лечението, и години по късно като треньор на Черно море заплю феновете на Левски, тези същите които му плащаха лечението, и като му напомниха това, обикаляше един месец по телевизиите да се извинява. Така, че мислете преди да сочите някой, дали няма да имате нужда от него.
  • 2 ХАХАХА

    9 1 Отговор
    Не е много хубаво ама колко българи се борят с лоши заболявания, нима за тях ,защото не са известни не е е необходима помощ?
  • 3 Жалко

    7 1 Отговор
    Това е от боклуците където Ви тъпчеха "големите доктори" във футбола.Я, го вижте Перуката и Божинката ! Само пиене и ядене на малки печени прасенца и чалга .Бетон са !