Last news in Fakti

30 Август, 2023 18:00 1 870 3

Ромелу Лукаку: Нямам търпение да играя за този клуб

  • ромелу лукаку-
  • рома-
  • футбол

Лукаку вероятно ще бъде представен на Стадио Олимпико в петък преди мача с Милан

Ромелу Лукаку: Нямам търпение да играя за този клуб - 1

Ромелу Лукаку се очаква да бъде официално обявен за ново попълнение на Рома в следващите няколко часа. Белгийският нападател кацна в италианската столица вчера и беше посрещнат от тълпа от над 5000 фенове.

"Щастлив съм. Начинът, по който феновете ме посрещнаха, наистина ме трогна. Нямам търпение да играя за този клуб", каза Лукаку, цитиран от "Гадзета дело спорт".

Лукаку вероятно ще бъде представен на Стадио Олимпико в петък преди мача с Милан.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    5 5 Отговор
    А тоя "известен" младеж да каже нещо за "превратите" в родината му /изглежда ,че е от нигер или Габон/...поне е от такива родители...нещо за родата да се изкаже....

    Коментиран от #2

  • 2 Име

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "нашия":

    Ромелу Бенджамин Лукаку (роден 13 май 1993 г. в Антверпен, Белгия) е белгийски футболист нападател собственост на Челси.

    Коментиран от #3

  • 3 Нашия

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "Име":

    На цялото име лукако чуква....😀😂😂