Last news in Fakti

30 Август, 2023 15:40 1 689 3

Обрат: Херо няма да бъде треньор на Ботев Пловдив

  • димитър димитров - херо-
  • футбол-
  • ботев пловдив-
  • артур платек

Причината за неразбирателството между 64-годишния специалист и спортния-директор Артур Платек са различия, свързани с правомощията на старши треньора

Обрат: Херо няма да бъде треньор на Ботев Пловдив - 1


Димитър Димитров-Херо няма да бъде треньор на Ботев (Пловдив). Той не се е разбрал с управата на „канарчетата“ на проведените днес финални преговори, информира dsport.

Причината за неразбирателството между 64-годишния специалист и спортния-директор Артур Платек са различия, свързани с правомощията на старши треньора. Твърди се, че Херо е поискал освобождаването на осем футболисти и привличането на техни заместници.

Това е преобръща ситуацията на "Колежа" на 180 градуса, след като вчера се появи информация, че Димитров е сигурният нов треньор на "канарчетата". Сега "жълто-черните" трябва да рестартират процеса по търсене на заместник на Станислав Генчев.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ботев ПД

    8 1 Отговор
    Точно така трябва да се направи - да се изхвърлят 8 човека и да се привлекат нови. Докато това не стане - оправия няма, а само прах в очите.

    Коментиран от #2

  • 2 Ама

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ботев ПД":

    Той го иска с друга цел. Ресто от сделките. Хитър лисик е тоя.
  • 3 мучо

    3 4 Отговор
    откъдето е минал, трева не никне.....-