Last news in Fakti

30 Август, 2023 21:00 3 567 4

БФС сезира ФИФА заради трансфер на наш отбор

  • бфс-
  • футбол-
  • дунав русе-
  • радослав апостолов

Спира картотекирането му във ФК Дунав Русе предвид чл. 18/а/ от ПДТФ

БФС сезира ФИФА заради трансфер на наш отбор - 1

Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз спря картотеката на играча на Дунав (Русе) Радослав Апостолов и сезира Дисциплинарната комисия на ФУФА и БФС заради предполагаем заобикалящ трансфер.

"СТК при БФС констатира предполагаем заобикалящ трансфер по смисъла на чл. 18/а/ от ПДТФ на футболиста Радослав Апостолов, за едностранното прекратяване без причина на договора му с ПФК Марица 1921 Пд, подписване на професионален договор с ФК Ел Араби-Кувейт и последващото му преотстъпване във ФК Дунав Русе.

Спира картотекирането му във ФК Дунав Русе предвид чл. 18/а/ от ПДТФ.

Сезира Дисциплинарната комисия на ФИФА.

Сезира Дисциплинарната комисия при БФС и Комисията по договорна стабилност при БФС", се казва в становището на СТК към БФС.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Високи градуси

    3 0 Отговор
    ФУФА?!?
  • 2 чорбата

    6 1 Отговор
    Ама за нередовния играч в Славия - НИ ДУМА! Помияри!
  • 3 Брей ...

    2 2 Отговор
    Констатирали - ПРЕДПОЛАГАЕМ трансфер! Тия в БФС след поредният запой до неузнаваемост стават и пророци !
  • 4 Леле,леле

    3 2 Отговор
    Перуката и тия около него не си знаят мярката за пиене.Решили са да се направят на "отговорни"и по стар комунистически навик,решили да доносничат на "шефа"за да се издигнат в очите на слепите😂