Last news in Fakti

10 Ноември, 2013 10:00 529 0

"Акулите" изядоха Локо (Сф) в Бургас

  • черноморец-
  • локо-
  • бургас
"Акулите" изядоха Локо (Сф) в Бургас - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Черноморец най-накрая записа победа в "А" група. "Акулите" на Херо се наложиха с 2:1 над Локо Сф на стадион "Лазур". Бургазлии не бяха побеждавали от месеци, като за последно това се случи на 14 септември.

Головете за Черноморец вкараха Николай Павлов (52) и Наджиб Амари (73), а дебютантът Седрик Басея се разписа за "железничарите" в 69-ата минута. Любопитното е, че това е първи гол за 25-годишния нападател в цялата му кариера.

С трите точки от днес Черноморец вече има 15 и се намира на 11-о място в класирането. Локомотив е 9-и с 22 точки.

"До Нова година ще боледуваме. Това, което имаме, определено не ми харесва. Но съм щастлив от победата. Както можехме да спечелим, така можехме и да загубим. Двуостър мач. Радвам се, че след изравнителния гол показахме характер и спечелихме", каза Херо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА