Last news in Fakti

1 Септември, 2023 12:14 1 361

Англия, Италия и Испания на фокус в Кешбек промоцията "Месец на Футбола" в efbet

  • ефбет-
  • efbet-
  • бонуси

3000 лева кешбек всяка седмица по време на "Месец на Футбола"

Уикендът е тук, а футболните емоции продължават с пълна сила, като предстоят страхотни битки преди първата пауза за мачове на националните отбори. Продължава и промоционалният период на платформата за онлайн спортни залози efbet.com - 3000 лева кешбек всяка седмица по време на "Месец на Футбола".

Както е известно, от 14-ти август се провежда бонус предложението на букмейкъра, в която всяка седмица 3 двубоя носят кешбек на тези, които изберат да ги играят На Живо. И през този уикенд ни очакват три епични сблъсъка, избрани от екипа на efbet.

Кешбекът е насочен към мачове от Англия, Италия и Испания

В петък вечер е първият двубой от тазседмичната промоция, като битката противопоставя новака Лутън и летящия високо след силен старт на сезона тим на Уест Хям (начален час 22:00 българско време).

Втората среща е в неделя и идва от италианската Серия А и определено ще е горещо на стадион "Диего Марадона", където шампионът Наполи приема Лацио в 21:45 часа. Кешбек седмица №3 ще бъде затворена на "Уанда Метрополитано" с битката между Атлетико Мадрид и Севиля - лют дуел, който винаги е предлагал и най-доброто, и най-лошото в испанския футбол.

Всеки може да участва при желание и изпълнение на правилата и условията, заложени в промоцията. Всеки, който е заложил 100 лв. или повече На Живо на обявеното събитие, участва в томбола за разпределение на 10 бонуса х 100 лв. под формата на безплатен залог. Всеки потребител има право да участва за всяко събитие.

Всеки, който има интерес, може да се запознае с останалите правила и условия на предложението на efbet.com.

Колко пари са върнати до момента

От компанията вече преминаха през първите две седмици на промоционалния период и след общо 6 срещи, попадащи в "Месец на Футбола", бяха раздадени 6 хиляди лева.

Седмица №3 продължава от 28.08 до 03.09.2023 г., а последната седмица е в периода 04 - 10.09.2023 г.! Мачовете ще бъдат обявени няколко дни преди старта на първата среща от последната седмица.

Бонусите са важни

Това не е единственият актуален бонус за спорт в efbet. Компанията има страхотен спортен бонус и за нови клиенти на стойност 200 лева, както и едно от малкото предложения на пазара за бонус без депозит (ежедневен 50 лева безплатен залог).

Да не забравяме и целогодишното предложение на компанията за efbet Лига - 150 бонуса по 50 лева след всеки кръг от шампионата!

Залозите са за забавление - хазартът трябва да е отговорен

Независимо кой колко "разбира" от футбол и спорт, трябва да е напълно осъзнат, че спортните залози са само и единствено за забавление, а не с цел изкарване на пари.

Хазартът и всички подразделения на индустрията крият риск от развиване на зависимост. Затова и efbet настоява играта винаги да е отговорна.

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане“ на efbet.com и в сайта на НАП.



Свързани новини