Last news in Fakti

4 Септември, 2023 19:03 2 227 2

Григор с уникален удар (ВИДЕО)

  • тенис

Гришо получи аплодисменти в Ню Йорк

Григор с уникален удар (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Григор Димитров отпадна в третия кръг на Ю Ес Оупън 2023. Григор загуби от Александър Зверев, Германия с 1:3 сета.

Но отново направи някои перфектни отигравания.

Григор получи много аплодисменти от публиката в Ню Йорк.

Той нямаше късмет във втория сет и не съумя да поведе с 2:0 части, но пак зарадва любителите на красивия тенис в мача с някои шедьоври като този бекхенд:


Поставете оценка:
Оценка 3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    4 3 Отговор
    Григор с уникален удар сериозно,големи сте майтапчии.
  • 2 Загрижен

    4 1 Отговор
    Па он само с тва си и остана. От време на време някой удар... Ма ударите не се броят в ранклистата на ATP, бре разбирачиии! Писал съм го стотици пъти и пак ще го направя. Он, от асково, си е посредствен тенисист и точка. Потвърждава го и 3тото му място в ранкинга, който бе благодарение на контузиите на водещите през сезона играчи. Ама най-дразни, когато ми го възхвалявате. Да, нашенец е, но не е нужно да го сравнявате с най-добрите в тази игра. Просто той се е средняк. Да си средняк не е толкова лошо все пак.