Last news in Fakti

5 Септември, 2023 11:03 1 788 4

Лудогорец взе заместник на Десподов

  • футбол-
  • лудогорец

"Орлите" привлякоха французин

Лудогорец взе заместник на Десподов - 1
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

Лудогорец постигна споразумение за привличането на френското крило Мунир Шуиар два дни преди затварянето на трансферния прозорец. Мунир пристига след напускането на Кирил Десподов.

24-годишния Мунир прекара сезон 2022/23 в турската Суперлига, където се състезава за отборите на Истанбул Башакшехир и Касъмпаша и се отчете с 46 двубоя, 4 гола и 10 асистенции. Също така, в турнира Лига на Конференциите новото крило на Лудогорец е записал 6 мача и 1 асистенция през изминалия сезон. В кариерата на Мунир се открояват още 43 двубоя във френската топ дивизия Лига 1 с екипа на Дижон ФКО, в които успява да отбележи 4 гола и да даде 2 асистенции, съобщават от Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От снимката

    6 0 Отговор
    Личи че е французин дано се окаже добър футболист

    Коментиран от #4

  • 2 Урко

    3 3 Отговор
    Истински наследник на Дартанян
  • 3 мъкаааа

    1 1 Отговор
    Къде си душъл,бре Мунире Шамар?!
  • 4 Индиан Дардонков

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "От снимката":

    Роден е във Франция, но е с марокански и мавритански произход. Иначе има 15 мача и за националните гарнитури на Франция - от U16 до U21. Може и да става нещо от него!?!?