Last news in Fakti

7 Септември, 2023 11:48 34 201 7

Мега звездата на Сакраменто изригна: Везенков е...

  • баскетбол-
  • нба

Един от най-класните играчи в света се скъса да хвали Сашо Везенков

Мега звездата на Сакраменто изригна: Везенков е... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Мега звездата на Сакраменто Кингс - Де'Аарън Фокс, каза какво мисли за новото попълнение на тима от НБА - Александър Везенков.

Фокс е може би най-атлетичният гард в "Лигата на извънземните" сега и е основен "виновник" Сакраменто да оглави класацията по резултатност в лигата през миналия редовен сезон.

"Везенков работи много. Той прилича на играчите, които вече са се наложили в тима - умни момчета, които знаят как да играят баскетбол. Впечатлен съм от стрелбата му. Може да вкара 25 точки само с 3 дрибъла. Той не е най-атлетичният баскетболист, но е още едно оръжие за отбора ни. Везенков ни прави по-добър тим. Знаем, че трябва да сме по-стабилни в защита. Той е много работлив и пасва точно в нашия отбор. Толкова е умен, говори 4 езика. Това е лудост", каза Фокс за известен подкаст.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 132 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ганьо

    44 6 Отговор
    Дано е прав да ни остане един спортист на световно ниво ,че Кобрата и Гришо вече нестават.Пожелавам успех на момчето
  • 4 Иванов

    18 2 Отговор
    И правилно азерите неотдавна бяха разбити според треньора им от два наши играчи единия беше Везенков а другия един нисичък американец
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Еми хайде де

    10 1 Отговор
    няма ли да почва това първенство най на края, само го хвалят а още един мач не е изиграл той ще стане на 30 докато заиграят.
    И разбира се дано ги разбие там.