Last news in Fakti

17 Септември, 2023 15:03 1 376 5

Борис Бекер: Надал ще се върне, за да печели турнири

  • надал-
  • тенис-
  • контузия-
  • бекер

Чичото на Надал каза, че тенисистът иска да се върне на корта за Откритото първенство на Австралия през 2024 г.

Борис Бекер: Надал ще се върне, за да печели турнири - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият номер едно в света Борис Бекер сподели мнението си кога испанецът Рафаел Надал ще се завърне на корта след контузия, предава БТА.

„Надал е модел за подражание за всички. Милиони фенове по света искат да го видят отново на тенис корта, а не на пресконференция, където той казва, че може да не може да играе отново. Той няма да се върне да играе в първи или втори кръг, а да печели турнири“, обясни германецът.

„Неговата крайна цел винаги ще бъде Париж, може би Олимпийските игри през 2024 г., които ще се проведат на кортовете на Ролан Гарос. Но за това той има нужда от практика, която може да получи само на турнири“, добави Бекер пред Tennis World USA.

Чичото на Надал каза, че тенисистът иска да се върне на корта за Откритото първенство на Австралия през 2024 г.

В началото на юни 22-кратният победител в турнири от Големия шлем претърпя операция на илиопсоасния мускул на левия крак. Процесът на рехабилитация ще отнеме пет месеца.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Надал е история

    7 3 Отговор
    Както Федерер. Физиката му не позволява да играе. Нали прокламираше Ковид ваксините и се изказва ше кой трябвало да играе и кой не. Онези, които имат акъл ще се оттеглят. Вижте какво става с всички стари играчи, които се боцнаха-изпадат в ранните кръгове на турнирите. Бият ги младо и, които по Ковид времето са били непълнолетни и не е трябвало да друсат.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 кастроли

    2 1 Отговор
    Време му е на Надал да се оттегли от състезанията. Както си тръгна Федерер. Следващият трябва да е чичо Джок.
  • 4 Надал ще се нада

    1 3 Отговор
    за нова титла, колкото и да се зоба
  • 5 Ноле е симулант

    1 6 Отговор
    Джокович го е яд,че не успя да спечели Календарен голям шлем.