17 Септември, 2023 15:55 549 2

Парагвай остана без треньор, уволни Скелето

  • парагвай-
  • скелето-
  • уволнен-
  • треньор

Наставникът води 2 години тима

Парагвай остана без треньор,  уволни Скелето - 1
Снимка: БГНЕС

Гийермо Барос Скелото беше уволнен от поста старши треньор на Парагвай, съобщи футболната асоциация на страната. Това става след слабия старт на квалификациите за Световното първенство в Южна Америка, предава БТА.

Равенството 0:0 с Перу и поражение с 0:1 срещу Венецуела в първите две квалификации за финалите на Световното първенство през 2026 г. костваха работата на аржентинеца след почти две години начело.

„Парагвайската футболна асоциация съобщава за края на процеса и работата на треньора Гийермо Барос Скелото в националния отбор“, се казва в изявление на организацията, но без да се дават повече подробности.

Парагвай за последно се класира на финалите на Световното първенство в Южна Африка през 2010 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въй

    1 0 Отговор
    И сега без скеле какво ще правят? Ще им рухне конструкцията.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.