Last news in Fakti

16 Ноември, 2013 17:53 900 0

Тодоров: Протестите попречиха на феновете

  • цска-
  • левски-
  • купа на българия-
  • равенство

Антони Здравков пък заяви, че е доволен от своите

Тодоров: Протестите попречиха на феновете - 1
Снимка: БГНЕС
Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров даде мнението си след нулевото равенство с Левски.
 
"Резултатът бе справедлив. Двубоят бе равностоен, имахме малко шансове за гол. Мачът се разви нормално, като се има предвид, че това е първото полувреме на турнирен сблъсък. На стадиона имаше по-малко хора от очакваното заради някакъв безумен митинг. При нас няма да има промени, въпреки колебливите резултати", коментира той.

Антони Здравков също коментира равенството между ЦСКА и „Левски“.

„Нито единият, нито другият отбор имаше чисти голови положения. Ако бяхме отбелязали, щяхме да победим, тъй като ЦСКА щеше да се оголи. Гъргоров обаче също имаше положение през второто полувреме. Доволен съм от характера на играчите, движението и от това, че показаха непримиримост до последната минута. Бях ограничен откъм стартов състав и резерви, но мисля, че нещата не бяха толкова зле. Във втория мач с ЦСКА трябва да бъдем на сто процента, да имаме повече вариативност и да се поздравим с успех. В определени моменти се увличахме в атака и при контраатаките на ЦСКА ни нямаше в защита. За да победиш обаче трябва да рискуваш. Липсваха ни играчите в националния отбор, Цонев и Вутов със сигурност днес щяха да вземат участие в дербито. Колко пъти да го казвам, националните отбори са над всичко“, заяви Антони Здравков веднага след мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА