Last news in Fakti

17 Ноември, 2013 17:31 724 0

Черноморец падна от Монтана, но продължава

  • черноморец-
  • монтана-
  • купа на българия-
  • мичев

Акулите продължават с общ резултат 3:2

Черноморец падна от Монтана, но продължава - 1
Снимка: БГНЕС
Черноморец Бургас загуби с 0:1 от Монтана, но се класира за четвъртфиналите в турнира за купата на България. „Акулите“ паднаха на "Лазур", но с общ резултат 3:2, продължават напред в надпреварата. Единственото попадениe в двубоя падна в 7-та минута. Мичев беше оставен непокрит в наказателното поле и с удар от около десет метра, прати топката в мрежата на Янко Георгиев.

Отборът на Черноморец създаде няколко положения до почивката, но до гол не се стигна. В 30-та минута гостите останаха с човек по-малко, след като вратарят им беше изгонен с директен червен картон за игра с ръка извън границата на наказателното поле.

През втората част бургазлии отново бяха по-активния отбор, но трудно се стигаше до чисти голови положения. Пропуски пред вратата направиха Петър Атанасов, Крум Стоянов и Жереми Манзоро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА