Last news in Fakti

28 Септември, 2023 10:43 3 467 2

Тъжна новина за родния футбол

  • футбол

Отиде си Любомир Трайков

Тъжна новина за родния футбол - 1
Снимка: БГНЕС

Внезапно е починал известният футболен специалист Любомир Трайков. За това съобщи в профила си във Фейсбук спортният журналист Станил Йотов.

"Починал е бате Любо Трайков, голяма фигура във футбола ни. Играл мач, не издържал... Футболът го отнесъл на оня свят на 70 години. Бате Любо е известен бивш играч на Локо (Сф), Янтра, Академик (Сф) и Раковски (Севлиево), беше и треньор на Марек, Доростол и Монтана. В Лудогорец беше дългогодишен скаут, водеше и школата на Локо Сф. Последно работеше за Миньор Пк. Просто не искам да повярвам!

Последно се видяхме през февруари на турнира във Войнеговци, беше дошъл да гледа за млади и талантливи играчи. Един истински футболен занаятчия, който си отиде без време. Светла ти памет, бате Любо... Убеден съм, че на ОНЯ СВЯТ пак ще работиш за футбола и ще закриляш талантите! Съболезнования на цялото семейство и всички близки и приятели", пише Йотов, предава "Гонг".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 др Гей Билтс

    3 2 Отговор
    Синдромът на внезапната, или се е боцнал вчера като за първи ден на отворените врати.
  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    Поклон