Last news in Fakti

2 Октомври, 2023 09:18 1 010 1

Луис Енрике: Малко са отборите, които са по-силни от ПСЖ

  • луис енрике-
  • псж-
  • футбол-
  • шампионска лига-
  • нюкасъл

Парижани направиха най-слабия си старт в първенството от 2010 година, но се надяват, че в Европа ще имат силен сезон

Луис Енрике: Малко са отборите, които са по-силни от ПСЖ - 1

Наставникът на Пари Сен Жермен – Луис Енрике, показа самочувствие преди срещата от Шампионска лига срещу Нюкасъл в сряда. Специалистът призна, че голямата цел пред него и отбора му е спечелването на най-силния турнир в Европа.

Парижани направиха най-слабия си старт в първенството от 2010 година, но се надяват, че в Европа ще имат силен сезон.

“В този турнир много зависи от това да си постоянен. Трябва да си на ниво в груповата фаза, но и след това в елиминациите. Много фактори са важни и много са силните отбори. Наречете го както искате, но ние сме сред фаворитите и ще се борим за трофея, това е целта ни. Ще видим какво ще се случи. От гледна точка на потенциала, не мисля, че има много отбори, които да ни превъзхождат. Има такива на нашето ниво. Искам да играем с максимална концентрация във всеки мач, тогава ще имаме шанс”, коментира Луис Енрике.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Япа ти

    2 0 Отговор
    Колко и пари да наливате .... винаги ще сте си една нула