Last news in Fakti

12 Октомври, 2023 22:00 3 127 0

Реал Мадрид се насочва към сензационен нов треньор с мисъл за Мбапе

  • реал мадрид-
  • зинедин зидан-
  • футбол-
  • килиан мбапе

От „Сантяго Бернабеу“ са уверени, че назначаването на френски специалист ще помогне на клуба да закупи нападателя на ПСЖ Килиан Мбапе през лятото на 2024 година

 Реал Мадрид се насочва към сензационен нов треньор с мисъл за Мбапе - 1

Ръководството на Реал Мадрид обмисля варианта да върне френската легенда Зинедин Зидан на поста старши треньор на тима, съобщава El Chiringuito TV.

От „Сантяго Бернабеу“ са уверени, че назначаването на френски специалист ще помогне на клуба да закупи нападателя на ПСЖ Килиан Мбапе през лятото на 2024 година.

На 8 октомври Зидан присъства на мача на Реал (Мадрид) срещу Осасуна (4:0) от 9-ия кръг на испанското първенство.

Специалистът води два пъти „белия балет“ - от 2016 до 2018 г. и от 2019 до 2021 г. Заедно с него отборът стана шампион на Испания и три пъти спечели Шампионската лига.

В края на сезона Карло Анчелоти ще напусне поста старши треньор на Реал и ще води националния отбор на Бразилия.

"Кралете" от Мадрид в момента са лидери в испанската Ла Лига с актив от 24 точки.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА