Last news in Fakti

13 Октомври, 2023 06:15 1 177 1

Полиция влезе в базата на Италия и разпита двама национали

  • николо дзаниоло-
  • исандро тонали-
  • италия-
  • футбол

Полицаите са разговаряли с Дзаниоло и Тонали в присъствието на ръководителя на делегацията на италианския национален отбор Джанлуиджи Буфон

Полиция влезе в базата на Италия и разпита двама национали - 1

Служители на полицията са пристигнали на базата на италианския национален отбор в Коверчано, за да говорят с Николо Дзаниоло и Сандро Тонали, чиито имена по-рано днес бяха забъркани в аферата със залагания.

Вчера първо гръмна новината, че Николо Фаджоли е разследван за подобни нарушения, а днес скандалът придоби още по-големи мащаби след разкрития на бившия папарак Фабрицио Корона. Последният също е дал показания.

Според информациите полицаите са разговаряли с Дзаниоло и Тонали в присъствието на ръководителя на делегацията на италианския национален отбор Джанлуиджи Буфон.

В събота Италия играе евроквалификация с аутсайдера в Група "С" Малта, а няколко дни по-късно гостува на Англия на „Уембли“. Според Николо Скира, Дзаниоло и Тонали още тази вечер ще напуснат лагера на националния отбор и със сигурност няма да бъдат използвани в споменатите два мача.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    Корупцията не може да бъде Изкоренена Никога