Last news in Fakti

13 Октомври, 2023 14:00 1 257 1

Неймар побесня - изсипаха му нещо върху главата (ВИДЕО)

  • футбол-
  • неймар-
  • бразилия-
  • венецуела

Точен за петкратните световни шампиони в началото на второто полувреме беше Габриел Магаляeс, а Едуардо Бело изравни за гостите пет минути преди края със задна ножица

Неймар побесня - изсипаха му нещо върху главата (ВИДЕО) - 1

Бразилската футболна звезда Неймар стана обект на недоволството на фен на „селесао“ след домакинското 1:1 срещу Венецуела в мач от световните квалификации в зона КОНМЕБОЛ.

Точен за петкратните световни шампиони в началото на второто полувреме беше Габриел Магаляeс, а Едуардо Бело изравни за гостите пет минути преди края със задна ножица.

След последния съдийски сигнал на рефера Кевин Ортега (Перу) отборите започнаха да се прибират към съблекалните, но тогава над главата на Неймар се изсипа купа с пуканки. Деянието е извършено от фен, който седи над тунела за футболистите на „Арена Пантанал“ в Куяба.

„Осъждам подобни постъпки, те вредят на футбола. Псувните и освиркванията ги разбирам. Да хвърлиш купа с пуканки, не носи никаква полза. Това е просто израз на неуважение към хората, които излизат на терена и дават най-доброто от себе си за Бразилия. Не съм дошъл на ваканция или разходка. Тук съм, за да правя това, което обичам най-много – да играя футбол и да защитавам честта на родината“, заяви Неймар.

„Очевидно е, че правим всичко по силите си, но понякога резултатът не е такъв, какъвто очакват феновете. Но да ни замерят... Първоначално не видях какви бяха предметите, но много се ядосах. Осъждам подобен вид поведение. Тези постъпки са лоши за футбола. Това е посегателство срещу човешко същество. По този начин може да постъпват само необразовани хора. Човек като този не е способен да възпита правилно децата си. Щом е толкова недоволен, да беше тренирал повече, да стане по-добър и да бъде на терена вместо мен“, допълни най-скъпият футболист в света.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 0 Отговор
    Футболно Хулиганство