Last news in Fakti

13 Октомври, 2023 14:30 1 480 2

В ЦСКА са поучили запитване от араби за свой футболист

  • футбол-
  • цска-
  • обединените арабски емирства

Единственото, което се разбра, е че става въпрос за офанзивен ас на отбора

Ръководството на ЦСКА е получило допитване за свой футболист от арабска страна. Източници уточниха, че става въпрос за клуб от Обединените арабски емирства. Те обаче не разкриха името на играча. Единственото, което се разбра, е че става въпрос за офанзивен ас на отбора.

"Все още няма конкретна оферта, но футболистът ще бъде наблюдаван в няколко мача до края на есенния полусезон. При положение, че той впечатли още повече скаутите, ще има и официално предложение", поясниха от Борисовата градина.

ЦСКА използва паузата в първенството заради националните отбори и отново е на лагер в Тетевен. Там, както и при предишното прекъсване, "червените" пак ще изиграят контрола с Литекс. Приятелската среща е в събота от 11 часа на местния стадион.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА 1948

    2 2 Отговор
    или ЦСКА—София?
  • 2 Шизофен 1914

    2 2 Отговор
    Като чуя ЦСКА сън не мога да спя.
    Без жначение кое.