Last news in Fakti

17 Октомври, 2023 16:44 1 425 5

В Реал Мадрид цъка бомба със закъснител

  • футбол-
  • реал мадрид-
  • карло анчелоти

В основата е каре недоволни футболисти -  Родриго, Камавинга, Чуамени и Модрич

В Реал Мадрид цъка бомба със закъснител - 1

Бомба със закъснител цъка в Реал Мадрид, като е много вероятно тя да коства поста на Карло Анчелоти, разкрива "Марка". В основата е каре недоволни футболисти - Родриго, Камавинга, Чуамени и Модрич. Случайно или не, четиримата изразиха публично недоволство от случващото се в Мадрид по време на паузата заради националните отбори. Първите трима са принудени да играят на непривични постове, а Модрич има периферна роля този сезон.

Най-сериозен изглежда казусът с Родриго, който е без отбелязан гол от началото на сезона в Испания, а общо за всички турнири има само един. Бразилецът е недоволен, че е принуждаван от треньора на Реал да играе на върха на атаката, а не по крилата, както досега.

"Винаги съм давал да се разбере, че силата ми е да играя по крилата, просто не обичам да играя като 9, въпреки че в моя клуб трябва да го правя. В Бразилия имам по-голяма свобода на движение и се чувствам далеч по-добре, не знам защо в Реал не желаят да използват пълния ми потенциал", възнегодува Родриго.

Публично стрели по Анчелоти хвърли и Чуамени. От началото на сезона той е принуден да играе като защитник, а не на традиционната си позиция в средата на халфовата линия.

"Не ми е особено комфортно, но правя всичко, за да се адаптирам. Разбира се, че бих предпочел да се завърна на титулярната си позиция, но не зависи от мен", заяви Чуамени.

Идентична е ситуацията и с Камавинга, който също е принуден да бъде ляв бек.

"Ако трябва да съм честен, не ми харесва да съм част от защитата. Говорил съм с треньора по този въпрос, но без резултат. Аз съм отборен играч и изпълнявам разпорежданията, но чакам с нетърпение това да свърши", сподели френският национал.

Залп имаше и от Лука Модрич, който не е доволен, че вече има съвсем периферна функция в отбора и рядко получава шанс за изява. Затова става все по-вероятно да напусне тима още през зимния трансферен прозорец.

"Тази ситуация е нова за мен. Не играя толкова, колкото ми се иска и колкото смятам, че заслужавам. Искам да съм на терена, нямам нужда от почивка", заяви хърватската звезда.

Ако иска да запази мира в съблекалнята, Анчелоти трябва да намери решение и да се справи с този казус. Не го ли направи, може да си тръгне от Реал и преди края на сезона, когато изтича договорът му.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпрос

    6 3 Отговор
    Реал Мадрид африкански отбор ли е?

    Коментиран от #3

  • 2 бай Даньо

    3 0 Отговор
    ДА ГИ вземем всички да играят в нашият отбор
  • 3 СТИГА БЕ

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Въпрос":

    Щото са много лъзкави ли
  • 4 Глюпocти

    2 0 Отговор
    Родриго е в ужасна форма, щото няма конкуренцията на Асенсио. Чуамени не играе като защитник от началото на сезона, а само последния мач, щото останахме без защитници, заради контузиите на Милитао и Алаба и измисления червен картон на Начо. Изобщо не е за РМ и е безумно дори да се помисли за заместник на Каземиро. Модрич вече е бавен и разгадаем и трябваше поне от година да е в пенсия

    Коментиран от #5

  • 5 куп грешни трансфери

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Глюпocти":

    с Каземиро, Варан, Хакими, Ковачич, Йодегор и Асенсио Кралете щяха да са непобедими!!!