Last news in Fakti

18 Октомври, 2023 08:00 2 096 2

Масова чистка в Ботев Пловдив

  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • станислав работов-
  • рой херман-
  • амаду думбия

Вчера от тренировъчния процес бяха отстранени още трима играчи, след като вратата на Рабей бе посочена още в понеделник

Масова чистка в Ботев Пловдив - 1

Треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез и ръководството на клуба решиха да затегнат сериозно дисциплината и да режат до кокал, след като халфовете Реда Рабей и Точукво Ннади стигнаха до бой.

Вчера от тренировъчния процес бяха отстранени още трима играчи, след като вратата на Рабей бе посочена още в понеделник. Това са защитниците Станислав Работов и Рой Херман, както и нападателят Амаду Думбия. Триото бе пратено в дублиращия тим и ще готви под ръководството на Илиян Гаров.

Все още не е ясно дали те ще играят в състава на “жълто-черните” в Трета лига, или само ще тренират за здраве. Нещата с тримата по-скоро вървят към раздяла най-късно през зимата.

21-годишният Работов има само 3 мача за Ботев в елита през сезона. И в трите започна като титуляр, но за последно бе на терена на 20 август при загубата с 1:2 от Крумовград, когато наставник беше още Станислав Генчев. Той няма двубой под ръководството на Керкез.

Израелецът Рой Херман участва в общо 4 шампионатни срещи, като новият треньор му гласува доверие само веднъж - при 0:1 от ЦСКА 1948 точно преди прекъсването на първенството.

Гвинеецът Думбия, който беше привлечен през пролетта, бе на терена само на старта на сезона при равенството (1:1) в дербито с Локомотив (Пловдив).


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новичок

    4 0 Отговор
    Сега,тези футболисти ли са или готвачи??? До автора без редакторска намеса.
  • 2 на това

    5 0 Отговор
    му казвате масова чистка. Освен смешката прочетете тълковния речник на български.