Last news in Fakti

28 Ноември, 2013 16:54 756 0

Рамос "подгони" анти-рекорд в ШЛ

  • рамос-
  • червен картон-
  • рекорд-
  • реал мадрид

Испанският национал може да запише рекорд за изгонвания

Рамос "подгони" анти-рекорд в ШЛ - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
 
Защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос получи третия си червен картон в Шампионската лига, след като снощи бе изгонен срещу Галатасарай. 

Испанският национал е изиграл 67 срещи в надпреварата и вече е много близо до рекорда на Едгар Давидс, който е гонен 4 пъти в надпреварата в своите 74 мача. 

Той бе отстранен в средата на първото полувреме, след като реферът прецени, че е задържал измъкващия се сам срещу вратаря Юмит Булут, макар и турският футболист малко да преигра в ситуацията. 

„Докато се прибираше в съблекалнята му казах, че не е трябвало да поема риск да играе на изкуствена засада. Освен това му напомних, че опасността обикновено е зад гърба му, а не пред него. Мачът определено се усложни след изгонването на Серхио” коментира треньорът Карло Анчелоти. 

„Малко се натъжих, че трябва да сменя Хесе, но такива бяха обстоятелствата и трябваше да пусна защитник. Доволен съм обаче от реакцията ни, от това, че останахме спокойни. Освен това момчетата бяха амбицирани да покажат, че могат да се справят добре и в отсъствието на Кристиано” добави италианецът. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА