Last news in Fakti

28 Октомври, 2023 08:15 856 0

Сандро Тонали остана без състезателни права от ФИФА

  • тонали-
  • права-
  • италия-
  • нюкасъл

Това важи за целия свят

Сандро Тонали остана без състезателни права от ФИФА - 1
Снимка: БГНЕС

След като ФИФА спря състезателните права на италианския национал Сандро Тонали – това стана заради нарушаване на правилата за залагания на мачове важи в целия свят, това важи за целия свят. Респективно, халфът няма да може да играе за Нюкасъл във Висшата лига на Англия, нито за друг тим, предава БТА.

Тонали беше санкциониран с 18-месечна забрана в четвъртък от Италианската футболна федерация (ФИГК), осем месеца от които ще бъдат заменени с алтернативно лечение след постигане на споразумение с федералната прокуратура.

От ФИФА обявиха, че от ФИГК са поискали забраната да важи за целия свят, което е било удовлетворено и веднага влиза в сила.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА