Last news in Fakti

28 Октомври, 2023 15:31 618 0

Майнц изрази пълно доверие към треньора Бо Свенсон

  • майнц-
  • треньор-
  • бо свенсон

Тимът все още няма победа и е последен в Бундеслигата

Майнц изрази пълно доверие към треньора Бо Свенсон - 1
Снимка: FC Bayern München fan club Bavaria

Майнц има пълно доверие към старши треньора Бо Свенсон и той може да работи на спокойствие, въпреки трудното началото на сезона. Това обявиха от ръководството на клуба, пише агенция ДПА, цитирани от gong.bg.

Майнц все още няма победа и е последен в Бундеслигата с едва три точки от девет мача. Последната бе спечелена от равенство 2:2 срещу Бохум в петък вечер, като изравнителното попадение падна в добавеното време на срещата.

"Въпросът с треньорския пост не е на дневен ред. Позицията ни е същата като преди две, три или четири седмици - 100% подкрепа и 100% доверие към Бо, заяви спортният директор на отбора Мартин Шмидт. - На мнение съм, че трябва да обърнем повече внимание на отбора. Футболистите трябва да покажат повече. Изравнителният гол донякъде ни покри (в петък вечер срещу Бохум). Въпреки че не загубихме благодарение на това попадение, няма от какво да сме толкова щастливи. Абсолютно всички в клуба трябва да се запитаме дали това е играта, която искаме да виждаме."


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА