Last news in Fakti

28 Октомври, 2023 22:10 1 110 3

Ал-Насър с победа, Роналдо не се разписа

  • ал насър-
  • роналдо-
  • саудитска арабия

Ал-Хилал е лидер и все още няма загуба от началото на сезона

Ал-Насър с победа, Роналдо не се разписа - 1
Снимка: Факти.бг/Архив

Тимът на Кристиано Роналдо - Ал-Насър, надделя с 3:1 в гостуването си на Ал-Фейха в мач от 11-ия кръг на първенството на Саудитска Арабия. С две попадения се отличи Андерсон Талиска (50, 61), а Отавио (74) добави още един гол. Този път португалската звезда не успя да се разпише, но записа асистенция за първия гол в двубоя. За домакините пък точен бе Хюсеин Ал Шуваиш (66’).

С тази победа Кристиано Роналдо и компания вече имат 25точки и са на второ място в класирането с 25 точки. Пред тях е само шампионът Ал-Хилал, който все още няма загуба от началото на сезона и има 29 точки.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радостин

    6 2 Отговор
    Меси Нулата не се е разписвал в последните 14 мача в първенството.
  • 2 ???

    3 3 Отговор
    Пидираст че.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.