Last news in Fakti

30 Ноември, 2013 15:45 1 299 0

Португалски национал идва в Лудогорец

  • лудогорец-
  • трансфер-
  • домусчиев-
  • португалия

От Разград крият името на футболиста

Португалски национал идва в Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС
Лудогорец се готви да осъществи сериозен трансфер по време на зимната пауза на първенството.
От Разград обаче не съобщават името на евентуалното си бъдещо ново попълнение, като се знае само, че става въпрос за национал на Португалия.

Както е известно, Кирил Домусчиев обяви, че е приготвил 2 мил. евро за зимна селекция и няма да жали средства, ако наистина става въпрос за талантливи и обещаващи играчи.

Лудогорец е лидер в "А" група и се е устремил към трета поредна шампионска титла, а вече се и класира за 1/16 финалите на Лига Европа.

В същото време бившият вратар на Лудогорец, Спартак Варна, Локомотив София и Литекс - Урош Голубович, прекрати активната си състезателна кариера и стана футболен мениджър. Голубович е имал оферти от Локомотив София и Черноморец, но в крайна сметка е преценил, че на 37 години е време да сложи край на кариерата си. Сърбинът е четирикратен шампион на България - два пъти с Литекс и още толкова с Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА