Last news in Fakti

2 Ноември, 2023 07:21 1 909 2

Шок за Байерн в Германия (ВИДЕО)

  • футбол

Грандът отпадна от третодивизионен тим

Шок за Байерн в Германия (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Байерн Мюнхен записа една от най-срамните страници в своята история. Баварците отпаднаха още в 1/16-финалите за Купата на Германия след загуба от третодивизиония Саарбрюкен с 1:2 като гост. Срещата започна отлично за германския шампион, който поведе още в 16-ата минута чрез Томас Мюлер. В продължението на първата част Патрик Зонтаймер изравни, а дълбоко в добавеното време на второто полувреме Марсел Гаус донесе успеха на своя тим.

Преди срещата вероятността за победа на домакините в редовното време беше оценявана на около 3 процента от платформи за спортни предвиждания.

От Саарбрюкен споделиха кадри от своята радост в Инстаграм, вижда се и тъгата при играчите на гранда. Любопитно е как изглежда стадионът на третодивизионен тим от Германия, спрямо повечето стадиони на елитни отбори от България:


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бундесфен

    6 0 Отговор
    В Германия футболът е на ниво, запазвн е манталитетът в спорта от едно време и затова няма слаби отбори, дори и да са от трета лига. Браво на Заарбрюкен!
  • 2 Ветеринарен психолог

    1 0 Отговор
    Байерн е немският Лудогорец. Подпиран от съдиите и мразен от цяла Германия. Дотегнал е дори и на феновете от Мюнхен. За това всяка негова загуба е празник в Германия