Last news in Fakti

4 Ноември, 2023 08:30 1 938 1

Треньорът на Левски е застрашен от сериозно наказание

  • левски-
  • николай костов-
  • футбол

Причината е поведението му край тъчлинията по време на гостуването на Арда, завършило 0:0

Треньорът на Левски е застрашен от сериозно наказание - 1

Треньорът на Левски Николай Костов бе наказан от Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз. Причината е поведението му край тъчлинията по време на гостуването на Арда, завършило 0:0. Той получи жълт картон от съдията Валентин Железов.

През втората част на мача наставникът влезе в конфликт в Веселин Минев, вследствие на което помощник-треньорът на Арда беше изгонен.

Дисципът глоби с 400 лева. Той трябва да бъде внимателен в следващите двубои на “сините”. Причината е, че при получаването на нов картон той ще бъде лишен от правото да стои на резервната скамейка за 1 мач.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    2 0 Отговор
    Че защо ще го наказват Костов.Той е най спокойния треньор в Скапаното ни пьрвенство.А ко не беше трьгнал Минев кьм Костов нямаше да се стигне до конфликт.