Last news in Fakti

5 Ноември, 2023 10:00 1 096 1

Вратарят на ЦСКА 1948 продължава кариерата си в Германия от лятото

  • даниел наумов-
  • футбол-
  • цска 1948-
  • кайзерслаутерн

Националът е взел решение да си тръгне от "червените" със свободен трансфер, след като договорът му изтече

Вратарят на ЦСКА 1948 продължава кариерата си в Германия от лятото - 1

Вратарят на ЦСКА 1948 Даниел Наумов ще продължи кариерата си в Германия от следващото лято, пишат колегите от "Мач Телеграф". Националът е взел решение да си тръгне от "червените" със свободен трансфер, след като договорът му изтече. Твърди се, че той ще поеме в посока Кайзерслаутерн, където има сериозна българска следа преди него. Мариан Христов стана шампион с "лаутерите" през 1998 г., а след това с червената фланелка се подвизаваше и Илиан Мицански. В момента Кайзерслаутерн се намира във Втора Бундеслига, но амбициите на тима са за завръщане в елита.

Лошото за ЦСКА 1948 е, че няма да вземе нито цент за Наумов. Причината е, че той не е подписал нов договор, както се твърдеше. Така ще бъде свободен още от Нова година да се обвърже с клуб, който предостави най-добрата оферта за него.

Иначе "червените" получиха не една и две оферти за него през последните 4 години, но ги пращаха в коша. Дори му сложиха цена от 2 млн. евро, с която да стряскат кандидатите. За капак имаше и наказателна акция срещу Наумов в края на миналото първенство. Той беше забит на пейката именно с идеята да бъде притиснат да подпише дългосрочен договор с клуба, но това така и не се случи.

Междувременно двама от шефовете на ЦСКА 1948 влязоха в работни групи на Европейската футболна асоциация. Изпълнителният директор Добрин Гьонов е във финансовата, а административният Стефан Сотиров е избран за член на тази, която отговаря за младежкия футбол.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.