Last news in Fakti

5 Ноември, 2023 11:37 1 307 11

Кокала: Левски има шанс за титлата, но не може да зависи от един играч

  • емил велев-
  • емил велев - кокала-
  • левски-
  • футбол

Той заяви, че очаква победа от „сините“, но те не трябва да зависят само от Уелтън, който страда от контузия в този момент

Кокала: Левски има шанс за титлата, но не може да зависи от един играч - 1


Последният треньор, който е ставал шампион с Левски – Емил Велев, сподели мнението си пред „Мач Телеграф” за предстоящата среща с ЦСКА 1948. Той заяви, че очаква победа от „сините“, но те не трябва да зависят само от Уелтън, който страда от контузия в този момент.

„Надявам се Левски да победи ЦСКА 1948. Това нулево равенство срещу Арда не го очаквах. Мислех, че „сините“ ще победят, но не се получи. От доста време говорим, че когато Уелтън не играе, винаги липсва, той няма заместник, което за отбор като Левски, не е хубаво. Не можеш да разчиташ само на един играч. Отборът трябваше да се подсили с един или двама играчи за подобни случаи. В момента виждаме, че Уелтън е незаменим. Не бива това да се случва в клуб като Левски. Скамейката е къса, но това не бива да бъде оправдание“, каза Кокала.

„Целите на тима са винаги шампионска титла и спечелването на Купата на България. Това е! Естествено, че Левски има шанс да се вкопчи в битката за титлата. Има още много мачове до края, а разликата до върха не е толкова голяма. Аз се изненадах от думите на Николай Костов, че е сбъркал като е посочил за цел титлата. За мен има много време и точки за печелене. Левски има качествен и солиден отбор, играе добър футбол. За момента виждаме, че няколко мача не могат да победят. Това не е добър атестат за отбор, който иска да стигне до първото място“.

„Да се надяваме, че тази неприятна серия ще я прекъснем в Бистрица. Ще бъде много оспорван мач срещу ЦСКА 1948. Те са неприятен и неудобен противник. Имат много играчи, които имат качества. Смятам, че ще има интрига в тази среща. И те се борят за челните места, а това е предпоставка за един интригуващ двубой. Левски не би трябвало да гледа резултатите на другите отбори. Факт е, че и “червените” имат два поредни хикса, но „сините“ трябва да си гледат собствените мачове. И при тях има напрежение. Стискам палци на Левски и дано вземат трите точки в това гостуване. Виждаме, че един слаб ЦСКА е на върха в класирането. С равни точки с Черно море и Локо Пд. Няма значение как са победили във Велико Търново! Нали взеха 3 точки! А Левски не успяха да го направят в Кърджали! Имаха положения за гол, но до такъв не се стигна. Факт е, че „сините” бяха по-добри от Арда. Неслучайно притежанието на топката е 70% на 30%. Уелтън като играе пак няма много голове, но създава ситуации за попадение и притеснява непрекъснато бранителите на противника. Не бива да се получава тенденция ЦСКА 1948 да ни побеждава. В първата среща за сезона ни победиха и то на „Герана”. За мен няма да е нормално”, коментира още Велев пред „Мач Телеграф“.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ехх, колко жалко е да си кухорого!

    7 5 Отговор
    Сляп ли си, кокалче?

    Коментиран от #7, #8

  • 2 Последния Софиянец

    8 4 Отговор
    Този пък, каква титла, какви 5 лева?!? Пак ще си кретате посредата на класирането, както последните години, където ви е мястото.

    Коментиран от #11

  • 3 българин 777

    11 0 Отговор
    страшна държава сме кокали черепи тикви тулупи прасчовци и много други
  • 4 Еййй

    2 1 Отговор
    тоя е заприличал на ЖАБОК!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Иво

    4 3 Отговор
    За какво им е тая титла ? като отидат в евротурнирите някой нечуван и неизвестен отбор да им скъса шортите,
  • 7 Левски 1914

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ехх, колко жалко е да си кухорого!":

    А колко велико е да си ПРИПОЗНАВАЧ!

    Коментиран от #10

  • 8 Не сляп, прав е!

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Ехх, колко жалко е да си кухорого!":

    Трябват повечко съдии да помагат, желателно е цялата съдийска комисия , повечко дузпи за Лески, повечко черв. картони за останалите, изобщо целият реквизит!
  • 9 Алигатор

    2 2 Отговор
    Цецка има само в расия и БГ . Даже , тука са две цецеката , едно от Ловеч и едно от Бистрица .
  • 10 Хамрун.2022

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Левски 1914":

    Как си днес ? Наред ли всичко с текста на стиихоотвоорениетоо ?
    Някаква тишина се усещаше цяла седмица .
    С лек полъх от Кърджали.
  • 11 Левскар

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Тоя червен комунистически боклук Кокала нещо е сънувал...