Last news in Fakti

5 Ноември, 2023 10:30 1 208 0

Треньорът на Барселона: Не заслужавахме да победим

  • шави ернандес-
  • футбол-
  • барсеона-
  • реал сосиедат-
  • ла лига

Според него причина за това представяне е, че отборът още не се е отърсил от загубата в Ел Класико

Треньорът на Барселона: Не заслужавахме да победим - 1

Треньорът на Барселона Шави Ернандес бе доста критичен към играчите си, независимо от успеха с 1:0 в гостуването на Реал Сосиедад. Той заяви, че тимът му не е заслужавал победата в този мач. Според него причина за това представяне е, че отборът още не се е отърсил от загубата в Ел Класико.

"В момента се чувствам точно обратното на миналата седмица. Реал много повече заслужаваше победата. Хората гледат само резултатите, но не и ние. Миналата седмица играхме много добре, но не и днес. Днес трябва да сме самокритични. Не играхме добре. Не се справяхме с изнасянато на топката. Като че ли Ел Класико ни повлия негативно. Все едно още имахме махморлук от онзи мач. Първите 20 минути са неприемливи, не ги очаквах. Сосиедад има много силна халфова линия. Те са страхотен отбор. Тази победа има голяма стойност, но не е постигната по начина, по който искаме", заяви Шави.

"Днешният мач е пример за това, което не трябва да правим. Особено през първото полувреме. Няма спор, това не може да се случва. Но пък да печелиш, когато не играеш добре, е признак за шампионски манталитет. Това е златна победа. Тя ще ни върне увереността след Ел Класико. Онази загуба ни повлия негативно", допълни наставникът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА