Last news in Fakti

19 Ноември, 2023 14:47 1 368 3

Дария Клишина просто не обича студеното време, а предпочита водата …

  • дария клишина-
  • сащ-
  • тяло-
  • басейн

Лекоатлетката обича да напомня за изумителното си тяло

Дария Клишина просто не обича студеното време, а предпочита водата … - 1
Снимка: Официална страница на Дария Клишина в Инстаграм

Двукратната европейска шампионка в скока на дължина в зала и носителка на сребро от Световното на открито в Лондон през 2017 година не обича студа. Рускинята винаги предпочита да е близо до басейн. А когато е така, тя не пропуска да се похвали на своите над 357 хиляди последователи в социалната мрежа Instagram.

33-годишната рускиня, която от години живее в САЩ, винаги е демонстрирала отлична форма, а сега Клишина публикува гореща снимка, на която показа нагледно зашеметяващото си тяло и по нищо не личи, че вече е дала живот на две деца.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 калинчо: момата

    2 1 Отговор
    не обича студеното време, а предпочита редовно протеинови добавки от щедри спонсори за нейните изяви за нерадост на русофоборчагите
  • 2 Таквоз е

    2 2 Отговор
    Тия кучета не ги свърта нещо на Байкалската Ривиера
  • 3 Олга от Сибир

    1 2 Отговор
    Готова съм да правя всичко за някое деди от Маями само да ме измъкне от Zамрънзалото блато