Last news in Fakti

14 Декември, 2023 17:17 2 969 6

Валери Божинов с изненадващ ход

  • футбол

Отиде на мач на Звезда

Валери Божинов с изненадващ ход - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият български национал Валери Божинов изненада футболна Сърбия, появявайки се на трибуните на стадион "Райко Митич" в Белград за мача от Шампионската лига между Цървена звезда и Манчестър Сити (2:3). Както е известно, Валери игра за големия съперник на Звезда – Партизан Белград.

Божинов е и бивш играч на Ман Сити.

"Дойдох на мача, за да може синът ми да гледа Манчестър Сити на живо. Благодаря на директора на Цървена звезда Звездан Терзич, че ми осигури билети. Аз съм фен на Партизан, играл съм за клуба, но признавам, че запалянковците на Звезда създадоха прекрасна атмосфера. Разпознаха ме на трибуните и ми оказаха голямо уважение. Благодарен съм им за отношението.

Играл съм за Партизан, но всеки знае, че никога не съм казал нещо лошо за Цървена звезда. Винаги съм изпитвал респект към "червено-белите". Всеки човек обича един или друг клуб, но това не означава, че трябва да си неуважителен към съперника.

Такива мачове са важни за младите футболисти, за да почувстват, че могат да са равностойни на най-големите във футбола", коментира Валери Божинов, пред Blic.rs, предава БЛИЦ.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЗО

    13 4 Отговор
    И това всичкото го е казал Валерката???....без редакторска намеса???
  • 2 Читател

    3 5 Отговор
    Не е лесно да си прост но пък е откровен няма злоба в него.Готин е но е много хух горкия
  • 3 ФЕЙК

    6 2 Отговор
    Велики мисли на велик футболист ! Ако не беше Валерката щеше ли някой да знае, че има отборчета като ЛЕЧЕ, МИЛАН, МАНЧЕСТЪР СИТИ И най-великия отбор на КОСТЕНЕЦ ?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ддз

    3 0 Отговор
    Не разбирам какво храните човека.. какво лошо, тъпо, кухо и т.н. е казал? Май просто е модерно да се сипе злоба по Божинов. Какво лошо е направил за България или за нас като хора? Огледайте “вип” и хайлайфа после го съдете, нивото е ниско материала е некачествен, че не е някой умник то е ясно, но не мисля че има много по умни футболисти от него, цял живот ритат топка и топката ги бие в главата, какво очаквате нямам на представа. Вижте какви ни управляват дайте там да се сипе злоба и не само!