Last news in Fakti

16 Декември, 2023 12:22 762 2

Феновете на Ботев (Пд) получиха гаранция от кмета на Пловдив

  • ботев пловдив-
  • стадион-
  • кмет-
  • пловдив

Става въпрос за 33 млн. лева за стадиона

Феновете на Ботев (Пд) получиха гаранция от кмета на Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

В петък се е провела инициирана от представители на 4-те водещи организации в Ботев (Пд) среща с новоизбрания кмет на град Пловдив Костадин Димитров, предава sportal.bg. По време на срещата са били обсъдени въпроси, касаещи тиражираната в медийното пространство информация за отпускане на допълнително финансиране за стадион „Христо Ботев“.

„Бяхме уверени от г-н Димитров, че средствата - в размер на 33 млн. лв., ще бъдат целево изразходвани единствено и само за нови строително монтажни работи, които не са част от етап 1 (респективно етап 1.1. и етап 1.2.) на обществената поръчка за строителството на нашия дом, с което съоръжението да надгради вида, който се очаква да има през март 2024 г.(100% завършена козирка и фасада)“, посочват феновете.

През следващата седмица предстои нова среща, на която възложител и оторизирани представители на организациите ни ще влезнат в по-голяма конкретика.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДОМУВЧИИСКИ ЗА ТРИ ГОДИНИ

    0 3 Отговор
    Направи стадион като слънце......тия десет години още са мъчат, като Левски и ЦСКА.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.