Last news in Fakti

25 Декември, 2023 15:00 1 348 2

Испански гранд трогна феновете на футбола с това коледно ВИДЕО

  • атлетико мадрид-
  • футбол-
  • коледен клип-
  • реал мадрид-
  • фенове-
  • коледа

На близо триминутния клип шофьор на такси помага на загубил се възрастен мъж

Испански гранд трогна феновете на футбола с това коледно ВИДЕО - 1

Испанският футболен гранд Атлетико Мадрид трогна феновете на най-популярния спорт в света с коледно видео, чието послание е, че ценностите са преди всичко.

На близо триминутния клип шофьор на такси помага на загубил се възрастен мъж. Той го качва в автомобила си и опитва да завърже разговор.

Старецът обаче мълчи. Не подема и разговори за времето и коледните празници. Всичко се променя, когато става дума за футбол.

Шофьорът пита дали пасажерът му е гледал неделния мач и възрастният мъж се оживява. Оказва се, че е фен на Реал (Мадрид) и особено на Алфредо ди Стефано. След това започва да разказва как аржентинецът е играл превъзходно в мача.

Таксиметровият водач осъзнава, че старецът има проблеми с паметта и го закарва до дома му. Там ги посреща разтревожената дъщеря на старчето.

Едва след това шофьорът бърка в чантичката си и вади от там флагче на Атлетико (Мадрид), което в течение на разговора е свалил, за да го закачи обратно на огледалото за задно виждане. Видеото завършва с фразата: „Ценностите на Атлетико са преди всичко!“

Алфредо ди Стефано в качеството си на легенда на Реал (Мадрид) не е обичан от феновете на Атлетико (Мадрид). Легендарният нападател има един мач с екипа на „дюшекчиите“. Това става в приятелска среща в чест на празника на тримата крале през 1956 г. В рамките на едно полувреме Ди Стефано носи екипа на Атлетико, след като е помолен за това от острието на „червено-белите“ Адриан Ескудеро.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гог

    2 0 Отговор
    Уважението към съперника,това е Благородство.