Last news in Fakti

26 Декември, 2023 10:30 1 215 2

Ерата на Модрич в Реал Мадрид е към края си

  • лука модрич-
  • реал мадрид-
  • футбол

Капитанът на хърватския национален отбор вече има няколко оферти за продължаване на кариерата си

Ерата на Модрич в Реал Мадрид е към края си - 1

Хърватският футболист Лука Модрич навлиза в последната половин година от договора си с Реал Мадрид и е сигурно, че няма да продължи сътрудничеството си с испанския гранд. Капитанът на хърватския национален отбор вече има няколко оферти за продължаване на кариерата си, а както вървят нещата, той ще се присъедини към бившия си съотборник Кристиано Роналдо в Саудитска Арабия.

Така поне твърди испанският портал "Todofichajes", който е специализиран в трансферите. Според тях плеймейкърът вече е постигнал споразучение с Ал Насър – клубът от Саудитската лига, в който главната роля играе именно Кристиано Роналдо.

"Преди няколко седмици Модрич каза на шефовете на Реал, че напуска. Въпреки че имаше интересна оферта от Интер Маями и личен разговор с Дейвид Бекъм, в крайна сметка Pоналдо се наложи. Двамата като бивши съотборници са в постоянен контакт. И в крайна сметка португалецът го убеди да се присъедини към него в Ал Насър“, пише още изданието.

Също така се споменава и за заплатата на Модрич, която трябва да бъде от главозамайващите 30 милиона евро на сезон. Арабите от една страна са доволни, че още едно голямо име в днешния футбол ще се присъедини към тяхното първенство, а от друга този играч им идва като свободен агент.

"Въпреки че подробностите по договора не са известни, имаше информация как хърватският национал ще печели около 30 милиона евро на сезон. Имаше опция той да напусне Реал още през зимния трансферен прозорец, но и Модрич, и клубът се отказаха от това", пише "Todofichajes".

Лука Модрич е жива икона на мадридския клуб и е в Реал от 2012 година, като за този период е спечелил всичко, което може да се спечели. До момента е изиграл 508 мача, вкара 38 гола с 80 асистенции.

През този сезон обаче беше резерва до момента, в който няколко важни играчи не се контузиха. Но и на 38, той остава гладен за игра и не беше доволен от ролята, която му отрежда Карло Анчелоти. Явно все пак е решил да остане на „Сантяго Бернабеу“ до лятото и тогава да се премести при Роналдо.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    3 6 Отговор
    Най измислената златна топка давана някога.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.