Last news in Fakti

20 Декември, 2013 12:00 585 0

Уилшър си изяде отново наказание от ФА

  • джак уилшър-
  • наказание-
  • среден пръст-
  • уринира-
  • скандални коментари

Телевизионните камери показаха как английският национал показва среден пръст

Уилшър си изяде отново наказание от ФА - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Халфът на Арсенал Джак Уилшър бе наказан за два мача от Английската футболна асоциация заради обиден жест към феновете на Манчестър Сити при загубата на "артилеристите" с 3:6 в мач от Висшата лига миналата събота.

Телевизионните камери показаха как английският национал показва среден пръст в 69-ата минута на двубоя.

Заради санкцията Уилшър ще пропусне следващите два мача на Арсенал срещу градските съперници от Лондон - Челси и Уест Хям.

Любопитен факт е , че гореспоменатият бе спапан от "Скай Спортс" през октомври да уринира по време на тренировка на националния тим на Англия.

Телевизията правеше интервю с Рей Парлър преди важната среща с Полша, когато в камерите се появи образът на Уилшър.

Преди това пък бе хванат да пуши , а правеше и скандални коментари към футболистите в състава на "Трите лъва", които не са родени на Острова.

Явно изцепките на звездата на Арсенал продължават с пълна сила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА