Last news in Fakti

3 Януари, 2024 12:30 2 092 4

Поредният тъжен рожден ден за феновете на Шумахер

  • михаел шумахер-
  • формула 1-
  • спорт-
  • рожден ден

Легендарният германец пострада тежко при падане на ски на 29 декември 2013 година и оттогава насам животът му е отлично скрит от обществения интерес

Поредният тъжен рожден ден за феновете на Шумахер - 1

Днес 7-кратният световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер навършва 55 години, но в последните 10 никой от феновете му не го е виждал. Легендарният германец пострада тежко при падане на ски на 29 декември 2013 година и оттогава насам животът му е отлично скрит от обществения интерес.

Дори на десетата годишнина от инцидента нямаше достоверна информация за състоянието на Михаел, който претърпя няколко черепно-мозъчни операции, но никой не може да обясни в какво точно състояние се намира германецът, който от известно време насам се възстановява в дома на фамилия Шумахер в Швейцария.

Откъслечната информация за състоянието на Михаел варира - от изказването на Жан Тод, че Михаел е добре, но вече не е същият до признанието на Вили Вебер, че няма надежда види отново бившия пилот.

А първият рожден ден на Михаел беше посрещнат от феновете пред болницата в Гренобъл, които стояха цяла нощ със запалени свещи на студа и се надяваха, че любимият им пилот скоро ще се оправи. Сега това се случва за десети пореден път, но почитателите на Михаел не са загубили надежда.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 волан

    7 1 Отговор
    няма надежда ДА види отново бившия пилот. Първият му рожден ден е бил,когато е станал на 1 годинка.
  • 2 много жалко

    8 0 Отговор
    за Пилето най успешният пилот от F1 ! понякога съдбата е жестока дано се възтанови за нормален живот успех и късмет!
  • 3 Наблюдател

    1 3 Отговор
    Стига вайкане. Ако беше се пързалял на равните писти, а не да търси силни усещания и да прави слалом между каманаците, нямаше да му се случи тази случка. Можеше да му се случи друга случка докато се състезава. Сега вече е късно. Зеленчук станеш ли веднъж, простосмъртните ги изключват много скоро, а някои ги ползват за резервни части. Но този е известен и няма как да го разпарчат, а семейството му плаща да го поддържат "жив" телесно.
  • 4 Удари нарочно хил

    0 6 Отговор
    Добър пилот но с откраднати първи две титли! Или добър пилот но не честен човек !