Last news in Fakti

9 Януари, 2024 15:30 1 612 0

Неприятности за ЦСКА

  • цска-
  • футбол-
  • зимна подготовка

Първоначално обявената програма за контролните мачове в Турция търпи корекции след скандал между "червените" и организатора на лагера им в южната ни съседка

Неприятности за ЦСКА - 1
Снимка: sportal.bg

Плановете на ЦСКА за зимната подготовка са се променили. Първоначално обявената програма за контролните мачове в Турция търпи корекции след скандал между "червените" и организатора на лагера им в южната ни съседка, съобщава сайтът на "червените".

Първоначално ЦСКА планираше проверки с Черноморец (Одеса), Щурм (Грац) (б.р. - бившият отбор на Нестор Ел Маестро) и Видзев Лодз (Полша), които обаче пропадат.

Ето какво пишат "червените" на официалната си страница:

"След недоразумения от страна на организатора, с който прекратихме взаимоотношенията си, и след бързо намиране на решение, контролите на отбора в Турция ще се проведат на предварително заложените дати срещу следните съперници:

14.01. – Заминаване за Турция

20.01. ЦСКА – Корона Келце

25.01. ЦСКА – Предстои да се потвърди

30.01. ЦСКА – Тренчин Словакия

03.02. ЦСКА – Бохемианс 1905

04.02. – Завръщане в България".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА