Last news in Fakti

10 Януари, 2024 13:30 1 050 0

Още един балкански гранд се включва в битката за футболист на Левски

  • левски-
  • хосе кордоба-
  • футбол-
  • олимпиакос

Става въпрос за 47-кратния шампион Олимпиакос

Още един балкански гранд се включва в битката за футболист на Левски - 1

Сагата около евентуалната продажба на централния защитник на Левски – Хосе Кордоба, продължава. След като в последните дни се писа, че гръцкият гранд Панатинйкос има интерес към панамеца, сега медиите в родината му разкриха, че още един местен колос ще се включи в битката за подписа на 22-годишния бранител. Става въпрос за 47-кратния шампион Олимпиакос.

Пазарната стойност на Кордоба е около 3,2 милиона евро. Олимпиакос се намира на четвърта позиция в класирането на Гърция, а Панатинайкос е лидер, като е в сериозна битка с ПАОК Солун на Кирил Десподов.

В същото време стана ясно, че Панатинайкос е постигнал споразумение с турския национал Самет Акайдън, информираха медиите в Турция и Гърция. Акайдън е част от Фенербахче, като изигра 10 мача този сезон. Той обаче не се появи на терена в двубоите срещу Лудогорец.

Акайдън е централен защитник, като евентуално потвърждение на трансфера може да означава, че защитникът на Левски Хосе Кордоба няма да играе в гръцкия гранд. Разликата между Самет Акайдън и Хосе Кордоба е това, че панамецът е с ляв крак, а Акайдън с десен. 29-годишният турски футболист е оценяван на 2,8 милиона евро евро.

Според медиите в Панама, трансфер на защитника на Левски в турския Бешикташ, шотландския Рейнджърс или в германския Айнтрахт Франкфурт, за които също се писа, че имат интерес към него, няма да се осъществи към този момент.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА